torsdag, augusti 17, 2006

Torsdag vecka 1 - Lite lättare

Idag kom jag hem redan 21:20. Tänkte passa på att tvätta, men det fanns inga tvättmaskiner lediga. Ska skriva lite här och sen gå och kolla igen. Jag skulle verkligen behöva sova lite mer.

Dagens höjdpunkt var nog Packling. Inte själva tävlingen (som går ut på att de olika sektionerna ska packa in så många nollan som möjligt i varsin Nissan Micra), utan CQ:s storstilade entré på tävlingsområdet; Vi lyckades få in alla nio i Martins Ford Ka (som på bilden), varefter vi körde ner framför publikhavet och klev ut och ställde upp oss inför allmänt jubel. Riktigt skoj!
Det lustiga var att det hela började som ett skämt så tidigt som i våras. "Jag vet, vi packar in hela CQ i Martins bil, höhö", typ. Men 20 minuter innan tävlingen skulle börja fick vi för oss att testa om det var möjligt. Efter att ha rensat ur all bråte och fällt ner baksätet fick vi in tre fram och resten bak. Vi satt inte ens särskilt obekvämt, och kunde kliva ur utan möda. Tur var det, annars hade det inte varit alls samma grej.

Senare på dagen blev det ett besök hos nollan som höll på att lära sig häva öl. Sen bar det iväg till en I-sittning där vi gycklade inför sisådär 300 pers. Det gick mycket bättre än väntat, och vårt matgyckel blev väldigt väl mottaget. Jag är nöjd!